Login | Register | FAQ
Anonymous

IMAGE IS NOT SHOWN IN THE BROWSER

+ Post a reply

6 posts Page 1 of 1


IMAGE IS NOT SHOWN IN THE BROWSER

by GAURAV SHARMA21 » Sat Dec 27, 2014 11:57 am

I PUT THE FOLLOWING COMMANDS BUT WHEN I OPEN THE BROWSER IT DOES NOT SHOW AN IMAGE INSTEAD IT SHOWS A BOX
<img src="marble.jpeg" alt="marble" />
User avatar

GAURAV SHARMA21

  • Posts: 2
  • Joined: Sat Dec 27, 2014 11:52 am

Re: IMAGE IS NOT SHOWN IN THE BROWSER

by philtraere44 » Mon Dec 29, 2014 10:43 am

Chenge .jpeg to .jpg, just like that: <img src="marble.jpg" alt="marble" />
User avatar

philtraere44

  • Posts: 22
  • Joined: Thu Oct 17, 2013 6:41 am

Re: IMAGE IS NOT SHOWN IN THE BROWSER

by XainPro » Tue Dec 30, 2014 8:08 am

place image and html file on same folder/location
User avatar

XainPro

  • Posts: 3933
  • Joined: Fri Feb 17, 2012 8:10 pm

Re: IMAGE IS NOT SHOWN IN THE BROWSER

by surajk09 » Sun Feb 01, 2015 6:11 pm

Hi,
If you saved your HTML file in one folder and placed your image in another folder then it will not work directly. You Have to enter full path of your image in src.
OR
Place your image into your folder where you saved your html file.
goto https://www.youtube.com/watch?v=7I3RrCA8y0Y
goto http://surajhtml.blogspot.in/p/blog-page_19.html
User avatar

surajk09

  • Posts: 9
  • Joined: Sun Feb 01, 2015 6:04 pm
--
Suraj
For tech http://www.htmlrun.com

Re: IMAGE IS NOT SHOWN IN THE BROWSER

by DSMorales » Sat Jan 16, 2016 4:17 pm

Started HTML a couple days ago. This part with linking an image is not working for me. I get a missing image box even when i right click and select show image. The image is in the same folder as the .htm file that I made and opened using my browser. Here is my code:

<html>
<head>
<p> To me:</p>
</head>

<body style="background-color:#fff000;">
<strong> I love you! </strong> <hr /> <br />
<ol>
<li>ur cool</li>
<li>ur a 10/10</li>
<li>piece of cake</li>
</ol>
<img src="elspeth.jpg" />
</body>



</html>
User avatar

DSMorales

  • Posts: 1
  • Joined: Sat Jan 16, 2016 4:09 pm

Re: IMAGE IS NOT SHOWN IN THE BROWSER

by huffdogg » Tue Feb 09, 2016 6:52 pm

I am having the same issue attempting to display both images and gifs saved in the same folder as the html document itself. Would love to see the solution.
User avatar

huffdogg

  • Posts: 4
  • Joined: Tue Feb 09, 2016 4:30 pm


+ Post a reply

Page 1 of 1