Login | Register | FAQ
Anonymous

"float" is covering the drop-down menu

+ Post a reply

13 posts 1, 2


"float" is covering the drop-down menu

by ingingkoh » Thu Sep 30, 2010 6:43 am

can anyone help me to solve out this problem? this is what have been coded

<div style="width:288px;font-family:arial,sans-serif;font-size:13px;float:left"><div><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf" width="230" height="153" flashvars="host=picasaweb.google.com&hl=en_US&feat=flashalbum&RGB=0x000000&feed=http%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2Fdata%2Ffeed%2Fapi%2Fuser%2F109941902914439785976%3Falt%3Drss%26kind%3Dphoto%26access%3Dpublic%26psc%3DF%26q%26uname%3D109941902914439785976" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed></div></div>

thanks!

Attachments

  1. Untitled.png (130.4 KiB) Downloaded 4469 times

User avatar

ingingkoh

  • Posts: 2
  • Joined: Thu Sep 30, 2010 6:29 am

Re: "float" is covering the drop-down menu

by HTML.net » Thu Sep 30, 2010 7:51 am

Hi,

Try to put a z-index on the div:

<div style="z-index:1000;width:288px;font-family:arial,sans-serif;font-size:13px;float:left">

That should put it in front. Read more about z-index here: http://html.net/tutorials/css/lesson15.php

- Andreas, HTML.net
User avatar

HTML.net
Site Admin

  • Posts: 1194
  • Joined: Sat Sep 11, 2010 11:24 am
--
Show some love for HTML.net on Twitter, Facebook and Google: Use the buttons on top of all pages.

Re: "float" is covering the drop-down menu

by ingingkoh » Thu Sep 30, 2010 8:21 am

still the same thing happened...
User avatar

ingingkoh

  • Posts: 2
  • Joined: Thu Sep 30, 2010 6:29 am

Re: "float" is covering the drop-down menu

by HTML.net » Thu Sep 30, 2010 8:45 am

Sorry. It was the other way around: You need to put a z-index on your drop-down menu (and remove it from the image). Or maybe you can solve it by setting the z-index on the image to "0":

<div style="z-index:0;width:288px;font-family:arial,sans-serif;font-size:13px;float:left">

Hope it makes sense.

- Andreas, HTML.net
User avatar

HTML.net
Site Admin

  • Posts: 1194
  • Joined: Sat Sep 11, 2010 11:24 am
--
Show some love for HTML.net on Twitter, Facebook and Google: Use the buttons on top of all pages.

Re: "float" is covering the drop-down menu

by hajibloger » Thu May 07, 2020 5:16 pm

Has your problem been resolved?
User avatar

hajibloger

  • Posts: 1
  • Joined: Wed May 06, 2020 5:05 pm
  • Location: iran

Re: "float" is covering the drop-down menu

by jowest45 » Tue Jun 02, 2020 3:00 am

Also looking for solutions to this issue.

https://www.collegecornholeboards.com/
https://www.towingclevelandoh.com/
https://www.auroracomoving.com/
https://www.foundationrepairsneworleans.com/
User avatar

jowest45

  • Posts: 7
  • Joined: Sun Apr 19, 2020 1:01 am

Re: "float" is covering the drop-down menu

by jackyj » Sun Jun 07, 2020 5:46 pm

nice immigration lawyer dublin , immigration lawyer uk
User avatar

jackyj

  • Posts: 12
  • Joined: Sun Jun 07, 2020 3:52 pm

Re: "float" is covering the drop-down menu

by mik143 » Wed Jun 17, 2020 6:23 pm

Thanks for sharing this one! appliance repair joliet illinois
User avatar

mik143

  • Posts: 1
  • Joined: Wed Jun 17, 2020 6:18 pm

Re: "float" is covering the drop-down menu

by Coteboy » Wed Jun 24, 2020 2:55 pm

Thanks! Very helpful.https://www.propertymaintenance-gloucester.co.uk/loft-insulation.html
User avatar

Coteboy

  • Posts: 1
  • Joined: Wed Jun 24, 2020 2:40 pm

Re: "float" is covering the drop-down menu

by bobbrencher01 » Thu Jul 02, 2020 1:56 pm

I so surprise about it.

screen enclosures sarasota | screen enclosures northport | screen enclosures venice | pool enclosures bradenton | screen enclosures bradenton
roof repair st. petersburg | roof repair bradenton | roofing companies st. petersburg| roofing companies bradenton
pool enclosures sarasota | pool enclosures north port
User avatar

bobbrencher01

  • Posts: 11
  • Joined: Wed Jul 01, 2020 10:34 am


+ Post a reply

1, 2